torstai 18. toukokuuta 2017

Siniset vauvat

Sensei eli SC Casimirrin Henley sai perheenlisäystä reilu kolme viikkoa sitten Stellan eli Pikku-Piun Cassiopeian kanssa. Molemmat vanhemmat ovat ruskeatäplikkäitä, mutta niin vain molemmat pennut ovat sinisiä, kun molemmat vanhemmmat kantavat sinistä.

Pennut syntyivät ns. frosted- tai frozen-pentuina eli ne olivat väriltään lähes valkoisia. Ilmiö ei ole mitenkään vaarallinen ja tällaisia pentuja on syntynyt harvakseltaan niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Pentujen oikea väri tulee näkyviin muutamassa viikossa, mutta alkuun pennuista ei pysty kertomaan väriä eikä kuviota.

Näin vaaleita pennut olivat reilun viikon ikäisinä.
Kävin tänään katsomassa pikkuisia toisen kerran. Pennut ovat poika ja tyttö ja nimeltään Pikku-Piun Quintus ja Quintessa. Koska niitä on vain kaksi, maitoa riittää ja pennut ovat ihanan pulleita. Niillä on kauniin pyöreät päät ja isot silmät ja ne ovat reippaita ja rohkeita vauveleita. Kuvaaminen oli taas hieman haasteellista, koska valoa oli vähän, mutta myös siksi, että pentujen kanssa oli niin kiva seurustella, että kamera meinasi unohtua.

Pieni Tessa ja masu
Tiituksen miehekäs profiili
Tässä vielä Tessa söpöstelee

4 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä sellaista söpöyttä, ettei mitään määrää ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet on ihania ja pehmeitä ja hyväntuoksuisia :)

   Poista
 2. Oi oi, onpa ihania ♥ Varsinaisia poseeraajia!

  VastaaPoista