maanantai 22. toukokuuta 2017

Identiteettikriisi?

Viime lauantaina kävimme Lulun kanssa Tampereella Pirokin näyttelyssä. Tuomarina meillä oli Thea Friškovec ja hänellä oli oppilaana Sanna Hietala. Kun meidän vuoromme tuli ja tuomari näki Lulun, hän kehotti oppilasta painamaan Lulun mieleensä, koska juuri tällainen hänen mukaansa eurooppalaisen tulee olla. Hän viittasi aluksi Luluun sanalla he ja vasta katsottuaan papereita tajusi, että kyseessä olikin tyttö. Kaikki tuntui olevan kohdillaan ja myös oppilas piti Lulusta kovasti. Paneeliin tuomari kuitenkin valitsi erittäin menestyneen ja kauniin burman. Assistentti Nadya Reino otti seuraavat kuvat arvostelutilanteessa.
Varsin harmillista, kun vieras täti pussailee.

Vai vielä poika...

Tässä Lulu vielä tuomarioppilaan käsissä.
Veteraaniarvostelu tuntui etukäteen olevan mission impossible, kun katselin kisaan ilmoitettua 7 upean naaraan nimilistaa. Tuomari oli Daria Lukasec, joka oli minulle uusi tuttavuus. Hänkin piti Lulusta kovasti ja sanoi Lulun olevan absolutely beautiful. Seitsemän naaraan ryhmässä tuomari sijoitti Lulun ykköseksi, mutta ei valinnut BIS-veteraania parhaan uroksen ja naaraan välillä, vaan valinta jäi paneeliin. Aikataulusta jäätiin jälkeen pahasti ja etukäteen ostettu junalippu oli vaihdettava seuraavaan junaan, se onneksi onnistui puhelimessa helposti.

Paneelissa sama tuomari valitsi parhaaksi veteraaniksi uroksen, joten siinä mielessä turhaan jäätiin odottamaan. Yllättäen kuitenkin paneelia juontanut Veikko Saarela esitteli yleisölle myös Lulun, vaikka tapana on esitellä vain voittaja. Ihan hyvää pr:ää eurooppalaiselle! Parhaan veteraanin omistajat antoivat ystävällisesti meille kyydin rautatieasemalle ja kotiin päästiin onnellisesti, vaikkakin aika paljon alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin.

Mutta nyt täytyy huolehtia, ettei Lululle tule identiteettikriisiä, kun viime kerralla luultiin 4-vuotiaaksi ja tällä kertaa pojaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti