sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Avulias Lempi

Eilisaamuna laittelin Loitsun aamulääkkeitä valmiiksi kapselin sisään. Lempi pörräsi mukana äänekkäästi kehräten ja halusi kovasti osallistua. Kun homma ei edistynyt tarpeeksi nopeasti eikä ruokaa kuulunut, Lempi nappasi pöydältä tyhjän kapselinpuolikkaan ja söi sen. Siitäs sain, kun tarjoilu viivästyi, tosin tyhjä kapseli ei tainnut mahaa kovasti täyttää.

Pikku keittiöapulainen Lempi
 Olin huhtikuussa sairaslomalla pari viikkoa ja nostaminen ja kantaminen oli kielletty. Ensimmäisen kerran elämässäni tilasin verkkokaupasta ruokaa kotiin ja sepä olikin näppärää. Ruoka kannettiin eteiseen pahvilaatikoissa, joita en voinut hävittää, koska meillä on innokkaita laatikkoleikkijöitä.
Ensimmäisenä laatikot koeajoi Lulu. Ilmeestä päätellen oli tosi kivaa!

Myös Silmu kokeili, mutta ilme oli hyvin totinen.
Kesä tuli vähän yllättäen ja avasin parvekkeen lasin verkko-oven takana. Nyt ilma kiertää ihanasti ja kissoilla on oivallinen auringonotto- ja tähystelypaikka parvekkeella.

Poliisikissa Lulu tarkkailee naapureiden liikkeitä pihalla. Lulu on erinomainen järjestyksenpitäjä ja lopettaa kaikenlaiset kissojen keskeiset kahinat lyhyeen, sillä on niin kova auktoriteetti, että sitä ei kukaan haasta.
Viime viikonloppuna olimme Lulun kanssa näyttelyssä Lapualla. Lauantaina ei mainittavaa menestystä tullut ja vaikka tuomari sanoi menettäneensä sydämensä Lululle, hän nominoi kuitenkin toisen naaraan. Sunnuntaina tuomarimme Marteinn Tausen kertoi ensimmäiseksi, että Lulun näkeminen teki hänet tunteelliseksi, koska Lulu toi hänen mieleensä hänen jo edesmenneen ruskeatabbyn kotikissansa. Hän piti Lulusta niin paljon, että nominoi sen ja paneelissa myös äänesti sitä, mutta äänet menivät kolmen kissan kesken tasan ja ratkaisijaksi pyydetty tuomari valitsi voittajaksi britin. Nominoinnin jälkeen tuomari tuli antamaan minulle hopeanvärisen kissapatsaan, jollaisen jokainen tuomari sai antaa yhdelle suosikkikissalleen ja Lulu oli tuomarin sweetheart.
Veteraaniluokassa Anne Paloluoma valitsi Lulun voittajaksi kovassa seurassa.


Kaikki kuvat on otettu kännykällä, pahoittelen niiden laatua!

2 kommenttia:

  1. Teillä on tapahtunut paljon Tärkeitä Asioita. Onnea Lulun hienosta menestyksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka päivä tapahtuu Tärkeitä Asioita näiden tyttöjen kanssa, liian harvoin on kamera (edes kännykkä) valmiina niitä tallentamaan.

      Poista