lauantai 6. tammikuuta 2018

Vierailulla Vilin ja Hulin luona

Kävin tänään tervehtimässä kahta kasvattiani, jotka asuvat samassa kodissa. Lulun poika Casimirrin Fidelio eli Vili on 9-vuotias ja Lempin poika Casimirrin Ior eli Huli täytti joulukuun lopulla 3 vuotta.

Vilillä on diabetes, mutta emäntänsä huolellisessa ja tarkassa hoivassa poika pärjää hyvin. Näen Vilissä tosi paljon Lulua, mutta silmien seudulta tunnistaa myös isän Delicatin KisKisin piirteitä. Vilin tabbykuvio on todella hieno ja väri lämmin ja poika on suloinen kuin karamelli.

Vili oli päiväunilla, mutta nousi ja tuli seurustelemaan heti, kun haistoi tuliaiset. Vein pojille samaa kalaa, joka saa Lempin kinuamaan hampaiden pesua ja hyvin maistui herkku pojillekin.

Vili ei viitsinyt kovasti vaivautua leikkimään, makaili kuitenkin lelujen äärellä ja seurusteli vanhemman herran rauhalliseen tapaan.
Vilin ilmeessä on paljon Lulu-emoa.
Huli mietti hetken, mutta tuli lopulta uteliaana katsomaan vierasta. Enemmän kuin tuliaisherkut poikaa kiinnostivat ensin kasvatuskodista tulleet hajuterveiset kameralaukussa ja kengissä. Huli on vielä nuori ja kehittyy edelleen, mutta on jo varsin vaikuttavan kokoinen herrasmies. Kroppa on pysynyt hyvässä kunnossa ja vauhtia riittää. Hulin kuvio ei ole yhtä selkeä kuin Vilillä, mutta väri lämpenee niin, että se alkaa jo mennä Vilistä ohi. Silmiinpistävintä minulle on Hulin yhdennäköisyys äitinsä kanssa, Huli on miesversio Lempistä jopa siinä määrin, että se on liikuttavaa ja vähän huvittavaakin. Huli on Feronian L2-pentueen neljän komean pojan isä ja seuraavaakin polvea on jo siunaantunut, kun Feronian Limon on saanut 5 pentua Feronian kissalaan ja 4 pentua Silkkiturkin kissalaan.
Hulia tuliaispallot kiinnostivat enemmän, kiitos taas Riitalle hienosta huovutuksesta.

Hulin käsittelyssä pallo sai kyytiä

Mies-Lempi

Lopulta Huli asettui sohvalle poseeraamaan ja malttoi pysyä hetken paikallaankin.
Fiksut pojat asettuivat pyynnöstä näin hienosti yhteiskuvaan.

2 kommenttia: