lauantai 27. tammikuuta 2018

Vapaan viikonlopun viettoa

Meillä on vapaa viikonloppu, ihanaa! Tänään on loikoiltu lukien, siivottu, käyty kaupassa ja laskettu vuoden 2017 eurooppalaispentueiden sukusiitoskertoimia. Kaikenlaista mukavaa vapaapäivän puuhastelua, johon ei arkisin tahdo olla aikaa. Kissat eivät juuri osallistuneet, mutta sainpa otettua kuvan kolmesta kotitontusta.

Lempi pötköttelee Lulu-tädin ja Silmu-mummon välissä.

Silmu on vähän epäileväisellä mielellä kameran suhteen.

Loitsu pötköttelee tapansa mukaan eri paikassa kuin muut tytöt.
Viime viikonloppuna olin Lulun kanssa näyttelyssä Kempeleessä. Pakkasta oli reippaasti koko viikonlopun, mutta junat kulkivat aikataulussa ja hotellihuone oli lämmin. Itse näyttelystä ei juuri jää jälkipolville kerrottavaa ja sen tiesi jo, kun näki tuomarijaon. Kauniita arvioita Lulu keräsi, mutta ei muuta. Ystäväni kissa Armas (GIP SC Taikapeikon Armas P. EUR ns) sen sijaan teki superyllätyksen olemalla lauantaina BIS-kastraattiuros ja sunnuntainakin paneelissa, hieno homma!

Väsynyt pikku päähenkilö hotellissa kahden näyttelypäivän jälkeen. Olimme Kempeleessä vielä sunnuntain ja maanantain välisen yön, ettei kissojen tarvinnut jaksaa näyttelyn jälkeen matkustaa kuutta tuntia kotiin.  

Iloisia näyttelyuutisia tuli Tanskasta, jossa tammikuun puolivälissä järjestettiin eurooppalaisten Breed BIS, ensimmäistä kertaa Suomen ulkopuolella. Tanskalaiset olivat saaneet kokoon 52 eurooppalaista ja Iorin punatäplikäs poika, Feronian Lemon, oli BIS uros! Sylintäydeltä onnea Leville ja Evalle, hienoa menestystä tulee myös maasta muuttaneelle pojalle.

Levi nauttii kesäauringosta. Tämä kuva on minusta niin ihana, että sitä ei voi hymyilemättä katsoa ja Levi on aivan isänsä Iorin ja mummonsa Lempin näköinen. Kuvan otti Levin omistaja Eva Køhler.

1 kommentti:

  1. Teillä on ollut hieno lauantai. Minunkin mielestäni hienoon kotiviikonloppuun kuuluu valokuvaus, mutta täälläkin nämä päälliköt saattavat olla toista mieltä. Onnea Leville ja Evalle!

    VastaaPoista