keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Onnea suloinen Silmu!


Meidän mummokissa Silmu täyttää tänään 13 vuotta! Kohta alkavassa pienimuotoisessa juhlassa tarjoillaan katkarapuja päivänsankarin lisäksi koko muullekin porukalle eli Silmun tyttärelle Lululle, toisen tyttären tyttärelle Lempille ja Loitsu-tädille.

Silmu on viime aikoina mouruillut öisin ja olin varannut ajan eläinlääkärille viime keskiviikoksi. Silmusta otettiin näytteitä runsain mitoin ja kaikki oli viitearvoissa eli mitään vikaa ei sieltä löytynyt. Yksi hammas oli kuitenkin siinä kunnossa, että se piti poistaa ja yhden välipäivän jälkeen Silmu matkasi uudelleen vastaanotolle perjantaina.

Leikkaus meni hyvin ja mummo palasi kotiin aivan huppelissa. Yleensä kotoa lähteminen on kauhistus, mutta nyt Silmu istui eteisessä ja raapi väliovea vimmatusti komentaen samalla äänekkääsi avaamaan. Illan mittaan jytäjalka hieman helpotti ja yö meni rauhallisesti. Seuraavina päivinä mummeli luokitteli itsensä potilaaksi ja aina minut nähdessään ojensi käpälänsä ja liftasi syliin. Kipulääke meni helposti ja Silmu on toipunut oikein hyvin.

Metroasemalla matkalla eläinlääkäriin ovat ylhäällä Silmu ja alhaalla Loitsu. Molemmat halusivat reippaina kurkistella matkalla ulos bokseistaan. Molemmat myös käyttäytyivät hienosti vastaanotolla.

Mummolla menojalka vipattaa leikkauksen jälkeen.

Leikkausta seuraavana päivänä silmät olivat jo kirkkaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti