sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Kertausta

Sain viimeisen päivityksen kotisivujeni uutisiin tehtyä viime heinäkuussa, joten seuraavassa kerron Casimirrien kuulumisia sen jälkeen.

Elokuussa kävimme kahden naisen ja kolmen kissan kokoonpanolla Tukholmassa Järvan näyttelyssä. Lauantain tuomarimme Glenn Sjöbom mietti nominoinnissa pitkään Lulun ja sinisen burman välillä ja päätyi lopulta nominoimaan burman. Hän antoi kuitenkin Lululle Domarens hjärtekatt -ruusukkeen ja veteraaniluokassa valitsi Lulun BIS-veteraaniksi.Sunnuntaina Lulu sai valtavan hyvän arvostelun Veikko Saarelalta, joka myös nominoi Lulun. Paneelissa oli kaksi kastraattinaarasta ja tuomareiden äänet menivät 1-1, mutta ratkaisevaksi tuomariksi pyydetty Ulrika Eriksson valitsi voittajaksi saman britin, jonka on ennenkin arvioinut Lulua paremmaksi. Kolmannen kerran peräkkäin Lulu valittiin Järvan näyttelyn parhaaksi eurooppalaiseksi ja Sonja Gustavssonin kiertopalkinnon saajaksi.

Sunnuntaina, kun jo pakkailimme tavaroita kotimatkaa varten, eräs rouva tuli esittäytymään, kertoi olevansa Sonja Gustavssonin tytär ja että oli todella iloinen, että juuri Lulu voitti hänen äitinsä muistopalkinnon tänäkin vuonna. Se oli koko viikonlopun kohokohta!

Joulukuussa kävin tapaamassa muutamaa synttäreitään juhlinutta kasvattiani. Ensin vuorossa oli Casimirrin Goneril eli Alma, joka täytti 7 vuotta 16.12.2016. Synttäreillä oli tänäkin vuonna maistuvat tarjoilut ja hyvää seuraa.
Päivänsankari Alma poseeraa, tarkkana on syytä olla kun kuvataan!
Seuraavana vuorossa olivat Casimirrin Iorin eli Hulin 2-vuotispäivät, joita vietettiin joulun jälkeen, vaikka oikea merkkipäivä oli 16.12.2016. Hulilla oli takanaan jännittävä vuosi, koska se tuli neljän komean pojan isäksi toukokuussa. Tämä pentue jäi Hulin ainoaksi, koska poika siirtyi vuoden aikana konsulttikerhoon. Nyt 2-vuotiaana lihaksia on tullut niskan ja pepun välillekin ja myös kontrasti on parantunut ja Huli onkin todella komea nuori mies.

Komea Huli seurasi tarkkaan huiskun liikkeitä.
Hulin kaverina samassa kodissa elää "isoveli" Casimirrin Fidelio eli Vili, joka on Lulun poika. Vili täytti elokuussa 8 vuotta ja seurusteli kasvattajan kanssa, vaikka onkin rauhallisempi kuin nuoriherra Huli.

Kyllä lelut vähän vanhempaakin herraa kiinnostavat!
Tammikuun 3. päivä Casimirrin eurooppalaisten kantaemo Silmu eli IC Pikku-Piun Gilda täytti 12 vuotta. Silmu on kevyt pieni keijukainen, joka ei tunge esille, mutta haluaa oman osansa huomiosta. Silmu tulee toimeen kaikkien kanssa eikä koskaan osallistu mihinkään kiistoihin tai huutokilpailuihin, vaan vetäytyy kauemmas ja odottaa tilanteen rauhoittumista. Kun näyttelytuliaisina saatu sulka heilahtaa, Silmusta löytyy vauhtia ja tulisuutta ja on todella ilo nähdä vanhan rouvan leikkivän hurjasti. Silmu on valtavan suloinen ja ihana ja helppo kissa ja sillä on toivottavasti vielä paljon vuosia edessään!

Suloisen Silmun poseeraus 12-vuotispäivänään.


2 kommenttia:

  1. Onpa mukava lukea teidän uutisia! Kuvatkin olet saanut hienosti vaihdettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma N! Kuvien vaihtaminen oli helppoa, kuten kerroitkin.

      Poista