sunnuntai 8. tammikuuta 2023

Hyvästit kotisivuille

Elisa ilmoitti jo syksyllä lopettavansa kotisivutilan tarjoamisen. En saanut aikaiseksi (enkä oikein olisi ehtinytkään) alkaa puuhata kotisivuille uutta kotia, joten niitä ei enää ole. Blogivelhoystäväni avulla ja neuvoilla (kiitos Naukulan Mamma!) sain talteen kopioidut vanhat uutiset blogiin ja pentuepäiväkirjat odottavat vuoroaan. Tekstien tallennus käy helposti, mutta kuvat ovat todella työläitä ja niinpä vien päiväkirjoja blogiin pikkuhiljaa. Tänään on käytännössä mennyt koko päivä vanhojen uutisten kanssa.

Viikko sitten tunsin itseni kipeäksi, oli pientä lämpöä ja kova päänsärky. Samankaltaiset olivat oireet viime kesänä, kun olin saanut koronatartunnan ja kaivoinkin kaapista esiin kaksi viimeistä koronan kotitestiä. Olin tökkinyt itseäni nenään puikolla ja saanut puikon litkuun odottamaan, kun karvainen käpälä heilahti - Lulu oli seurannut vierestä koko prosessin ajan ja nyt pystyssä tököttävä puikko oli liian houkutteleva. Lulu paiskasi koko testihökötyksen lattialle ja se oli sen testin loppu. Onneksi kaapista löytyi vielä yksi kotitesti ja onneksi se oli negatiivinen.

Kuvan kissa liittyy tapaukseen.

 Ei voi moittia kovinkaan tuhmaksi sellaista, joka ensimmäisen tuhmuuden tekee 16-vuotiaana.


2 kommenttia:

  1. Luin vain alun otsikosta ja ehdin jo säikähtää hyvästejä blogille. Harmi kotisivujen menetys. Onneksi saat ne siirrettyä tänne ja tämä säilyy ♥

    VastaaPoista
  2. Mukava, että saat kaiken tänne talteen. Vähän se auttaminen kyllä nyt kesti, mutta lopuksi muistin miten sivuja tehdään.

    VastaaPoista